OVER ONS

Wie zijn we?

Rodan Interieur is uw partner voor het uitvoeren van zowel binnenschrijnwerk, buitenschrijnwerk als maatwerk. In ons eigen atelier wordt alles voorbereid en klaar gemaakt.

Bovendien kunnen wij u, in samenwerking met onze vaste partners, bijstaan bij het uitvoeren van uw renovatieproject. Zo hoeft u bij een verbouwing niet op zoek te gaan naar verschillende aannemers voor talrijke werken. Alles volgt elkaar snel op en indien gewenst is de hulp van de klant welkom.

Hoe het begon…

De zaak werd in 2006 opgericht door Wannes Daneel, met als hoofdactiviteit parketwerken. Door een toenemende vraag naar schrijn- en maatwerk werden de activiteiten stelselmatig uitgebreid en drong een eerste investering in een machinepark zich op.

In 2015 werd Jan Deroo mede-zaakvoerder. Al snel neemt het personeelsbestand toe tot 6 medewerkers. 

In 2017 planden we een uitbreiding van het machinepark en infrastructuur. De plannen werden werkelijkheid wanneer we in 2018 besloten de firma Luc Van Daele bvba over te nemen. Momenteel staat er een team van 16 collega’s klaar om al uw droomprojecten waar te maken!

Wat kan u van ons verwachten?

Als gevestigde waarde in het Waasland en omstreken is Rodan Interieur uw betrouwbare partner voor het uitvoeren van alle schrijn- en maatwerken. Vanaf de ruwbouwfase tot de laatste afwerking kan u op ons rekenen. We hebben voor elk type uitvoering een geschikt team met vakbekwame mensen klaar staan.

Met een productie in eigen handen kunnen wij de vooropgestelde planning en afwerkingsgraad verzekeren. Een tevreden klant en een hoogstaande afwerking vormen de basis en het doel van elk project, ongeacht de omvang. Waar een wil is, is een weg en deze weg bewandelen wij graag met u!

Zaakvoerders

Wannes Daneel

Jan Deroo

Het Team

Wat zeggen andere professionals over ons?

Lees hier wat Klium over ons te vertellen heeft.

Sfeerbeelden